Participanten

Om de transitie naar een gezonde bodem te bewerkstelligen hebben wij partners nodig die onze doelstellingen delen. We zijn blij dat ons netwerk groeit, want deze participanten in Soil Valley zijn onze backbone om projecten uit te voeren, kennis te delen en contacten te verdiepen. 

De onderstaande bedrijven hebben zich al bij ons aangesloten, maar we kunnen altijd meer hulp gebruiken! Ook bijdragen? Kom in contact

Royal Eijkelkamp ondersteunt de doelstellingen van Soil Valley met ruim 110 jaar ervaring in oplossingen voor bodem- en wateronderzoek. 

 

Matrix Drilling Products is partner van Soil Valley vanuit hun People First gedachte. Ze sluiten zich graag aan bij bedrijven die ook duurzaamheid onderschrijven en verantwoording nemen voor de aarde.  

HAL 24K Agri ontwikkelt artificial intelligence voor landbouw en zet zich in om bodemgezondheid, veerkracht van landbouwbedrijven en voedselzekerheid te verbeteren.

Tuinderij Bodemliefde verbouwt op biologische wijze een breed palet aan groenten, kruiden en bloemen en experimenteert met teeltmethodes die de biodiversiteit en bodemgezondheid stimuleren.

De InnovatieHub werft en begeleidt jong talent die hun steentje bij willen dragen aan de doelstellingen van Soil Valley en aangesloten partners. 

  

Royal Eijkelkamp en Altop ontwikkelen samen oplossingen voor het beheer van water in de bodem. 

OnRoGo is eigenaar van het innovatieterrein InnoFields en de daaropgelegen gebouwen die ruimte bieden aan start-ups en partners van Soil Valley en experimenten op het gebied van bodemgezondheid.