Eerste Soil Valley Impact Day groot succes

De eerste Soil Valley Impact Day vond plaats op vrijdag 7 juni. Met ruim 50 deelnemers, vier gastsprekers en volop interessante gesprekken was deze eerste editie een groot succes! 

Onze ogen werden geopend door Vice-Admiraal buiten dienst Ben Bekkering die de gevaren van waterschaarste blootlegde in zijn betoog Hoe voorkom je oorlog om water?

Samen met Ciska Veen van het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) en Cees Buisman van Wetsus, European Centre of Excellence for Sustainable Water Technology, nam Ben deel in de panel discussie rond de problemen in de wereld rond klimaatveranderingen. De discussie werd gemodereerd door Jerome Mol van HAL24K Agri.

De opening werd verzorgd door Franske van Duuren, die ook een uitvoerige introductie gaf over Soil Valley: het wat, waarom, hoe, en onze resultaten tot nu toe. We zijn trots op wat er in die paar jaar al bereikt is!

Als klap op de vuurpijl liet Amerikaans Soil Valley participant Matrix Drilling weten dat zij Soil Valley ook in de Verenigde Staten op willen zetten. Mooie ontwikkelingen die wij graag voortzetten!